Virsli. Főzni, vagy mikrózni?
Figyelt kérdés
Mikróban szoktam melegíteni a virslit,kistányéron beteszem,picit megforgatom és kész.Ugyanígy csináltam a munkahelyen is,egyik kolléganőm teljesen kiakadt,hogy a virslit főzni kell,hogy lehet így megenni,ahogy én,ilyet ő még nem is hallott sosem.Én mióta megvettük az első mikrónkat,12 éve mikrózom a virslit.Ti?2011. máj. 19. 17:40
11/18 dekle válasza:
Én egy mélytányért megtöltök vízzel, abba bele a virsli, és be a mikróba. Nem tudom, hogy ez most mikrózásnak számít-e vagy főzésnek, de nem rossz :)
12/18 anonim válasza:
Ugyanúgy csinálom, mint az utolsó
13/18 anonim válasza:
serpenyőben, pici vajon pirosra pirítva a legjobb.:)
14/18 anonim válasza:
mi mindig sütjük:) pici olajon,esetleg hagymával,hmm de finom,azt fogok reggelizni:)
főzni csak az ilyen nagy juhbeles vagy milyent,szoktuk:)
15/18 anonim válasza:
Én mindig sütöm (sütőben), előmelegít 200'C-ra és be a sütőrácsra... sokkal jobb, mint főve vagy mikrózva :)
16/18 anonim válasza:
Régi kérdés de főzve sokkal finomabb.
17/18 anonim válasza:
Én mikrózva sokkal jobban szeretem mint főzve.
18/18 anonim válasza:
Bevàgva, és úgy később kezd szétnyílni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!