Üveges virsli miért jó, hogy kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
ami így folyadékban van üvegben, miért más, mint a sima és, hogy kell elkészíteni?2011. jan. 28. 10:58
1/6 anonim válasza:
Ugyanúgy nyesedék húsból készül,mint a párizsi.Még a drága is.Én a közép kategóriát szoktam választani.Főzni kell egyformán,de biztos rá van írva
2/6 anonim válasza:
Az üvegest nem csak melegíteni kell? Szerintem az már főtt. De nem biztos, én nem szeretem, sose veszek olyat.
De ha nyers is... a konzervek sokáig elállnak, szerintem a tartósítás lehet az előnye.
3/6 anonim válasza:
Nem csak az üveges, hanem minden virsli főtt! Egy hentes ismerősöm mondta mindig, hogy a virslit nem főzni, hanem melegíteni kell.
4/6 anonim válasza:
Nekem is van egy hentes ismerösöm, aki nagyüzemben dolgozik és elmondta, ha a virsli nem lenne megfözve, akkor egyszerüen dögmérgezést kapnánk, mert az utolsó szétrohadt, meg mócsingos cuccokat, nyesedéket, bört teszik bele.
5/6 anonim válasza:
Tovább eláll. Egyébként egyik virslit sem főzöm, csak forró vizbe rakom, és megvárom mig megmelegszik. Ez 1 perc.
6/6 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van, a virslit csak feforrósitani kell, mert már meg van fözve.
DE üvegeset nem érdemes venni, mert az összes íze kiázik a lében - inkább olyat vegyél, ami csak müanyagba van csomagolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!