Barackpürét milyen barackból csináltok most? Üveges, vagy dobozosból (mármint befőttre gondolok lehet? 5 hónapos lányomnak mennyi rizzsel lehet tejberizst csinálni? És hogyan kell elkészíteni tápszerből, vagy Sinlaccal?
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 16:37
1/5 anonim válasza:
a barackkal kapcsolatban írnék, hogy én üvegest adok a babámnak, konzervest semmiképp!!! az tele van hozzáadott cukorral és egyéb 'nyalánkságokkal'. Én úgy tudom, hogy 5 hósan még nem lehet rizst adni a babáknak (bár Japánban az az alapétel és nem a krumpli mint itthon), én inkább krumplit adnék neki. Én tápszerrel csinálnám (ha csinálnám), illetve a maradék lefagyasztott anyatejjel. Jó étvágyat :) Amúgy miért szeretnél neki tejberizst adni? Tejpépre nem gondoltál?
2/5 anonim válasza:
konzerv barackot és befőttet semmiképp ne adj!!
Fagyasztottat vagy üveges bébiételt!
Szerintem is inkább tejpép.
3/5 anonim válasza:
Fagyasztott barack! és szintén a tejpépre szavazok!
5/5 juditzita válasza:
Én nem adnék neki egyik félét sem a tartósítószer miatt.
Inkább vennék neki, kész üveges bébideszertet.(Barackot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!