Szűzérméből lehet jó brassóit csinálni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 14:18
1/6 anonim válasza:
A brassóit szűzérméből kell csinálni.
2/6 A kérdező kommentje:
rendben, nemtudtam, még kezdő háziasszony vagyok... :-D akkor csinálom is!!
2009. márc. 11. 14:22
3/6 A kérdező kommentje:
rendben, nemtudtam, még kezdő háziasszony vagyok... :-D akkor csinálom is!! köszönöm
2009. márc. 11. 14:22
4/6 anonim válasza:
Jó főzést!
Egyébként csinálhatod karajból is (csak az kicsit szárazabb) combból is (az kicsit zsírosabb.
Az eredeti szűzből készül.
5/6 anonim válasza:
Én nem nagyon szeretem a sertéshúst és marhahúst, ezért majdnem mindent pulykából vagy csirkéből csinálok, a brassóit is. A csirkehúsnak megvan az a remek tulajdonsága, hogy 3/4 óra-1 óra alatt megfő, és biztos hogy nem lesz kemény.
6/6 anonim válasza:
Csak a brassóit nem főzni kell, hanem sütni.
Sütésnél teljesen mindegy, hogy csirke vagy sertés vagy marha az egyforma gyorsan kész van.
A sertést és a csirkét párolni is egyforma ideig kell kb., a marhát kicsit tovább. Főzésnél igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!