Brassóit készítenék, Milyen húsból legyen?
Figyelt kérdés
Sertésből az oké, de annyiféle része van. Olyan kellene, ami hamar megpuhul.2010. aug. 10. 07:03
1/5 anonim válasza:
Soványabb tarja a legjobb, de ha még soványabban szereted, akkor lapocka vagy comb - karajt semmiképpen ne vegyél hozzá, mert rettentö száraz lesz.
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. De feltétlen zsírral csináld,ne olajjal.
3/5 anonim válasza:
Szerintem comb-ból a legjobb, mert az nem lesz száraz és fujtós :)
4/5 anonim válasza:
Sertés comb, vagy lapocka. Én mondjuk pulyka medalionból is szoktam csinálni, isteni finom ízes és szaftos abból is.
5/5 anonim válasza:
Sem zsír,sem olaj nem kell bele!
Illetve a füstölt szalonna amit alápirítasz ,annak a zsírja kell!
Én is soványabb tarját,hosszúkarajt,vagy szüzet ajánlok bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!