Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti_ hogy készítitek a pizzát?

Ti_ hogy készítitek a pizzát?

Figyelt kérdés
A pizzaalap nem érdekel, annál inkább az, hogy mit tesztek rá, hogyan készítitek a szószt stb :)
2011. máj. 11. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szósz: merülő mixerrel turmixolok össze paradicsomot (előtte meghámozom), borsot, oregánót, fokhagymát, olivaolajat

Rá a tésztára, aztán jöhet a maradék:

pl:sült csirke, hal (vagy olajos hal), sonka. Aztán a zöldségek: vegyes zöldség, vagy kukorica, gomba, brokkoli, fokhagyma stb...

és a végén sok-sok reszelt sajt+ oregánó

2011. máj. 11. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A szószt mivel mindig sietek paradicsompüréből csinálom sok oreganoval, kevés borssal, cukorral. De néha csak ketchupot nyomok rá(tudom vétek, de úgy is finom). Aztán jön szalámit vagy sonka, sok lilahagyma, paradicsomkarika (ez csak nyáron, amikor finom a pari) a paradicsomra fokhagymát nyomok, néha kerül rá gomba vagy kukorica is( ha van bontott maradék a hűtőben). tetejére soksok sajt, szeretem ha picit barnásra pirul rajta :)
2011. máj. 11. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Pizzakrém, tésztában oregano, sonka, kukorica, hagyma, konzerves hal, sajt.
2011. máj. 13. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám tésztát gyúr, majd kinyújtja. Erre először pizzaszószt kenünk (üveges Globus asszem), majd megy rá kolbász vagy sonka, kukorica majd néha hagyma/paradicsom/paprika aztán sajt. Mást nem. Ez olyan egyszerű fajta, de jó, mert mi ritkán eszünk pizzát.
2011. máj. 13. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én telefonon...:)
2011. máj. 14. 03:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!