Hogy kell olyan csípős-savanyú levest csinálni, amit kínaiban lehet enni?
Figyelt kérdés
Googlezni én is tudok, de vajon sikerült-e valakinek tényleg finomra? Bevállt receptet szeretnék. Köszi előre is.2011. máj. 10. 21:25
3/5 Toto652_89 válasza:
Próbáltam, de nem lesz olyan mint a kínai, mert neki megvannak azok a speciális fűszerei, amiket te nem tudsz beszerezni a közértben, náluk meg talán honos is.
4/5 anonim válasza:
*rízsecet
*"kínai" chilipaprika (vagy friss chilipaprika apróra vágva)
*halszósz
*(snidling)
Ha ezek benne vannak, akkor hasonló lesz :)
5/5 anonim válasza:
Na én egyszer megpróbáltam, recept alapján, de úúú soha többé, a recept szerint kellett bele bambuszrügy...na attól büdösebbet ritkán érezni (engem a lócitromra emlékeztetett) és az állaga sem lett jó, hiába csináltam vele bármit.
Szóval számomra nincs bevált recept, akkor inkább beül az ember a kinaishoz ha megkivánja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!