Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Véleményeznétek a receptet?

Véleményeznétek a receptet?

Figyelt kérdés
2 db hagymát megpucolok,apróra vágom,olajon megdinsztelem.2 db (kisdobozos)paradicsomsűritményt ráöntök,jól összekeverem.Főzöm,mig sűrű nem lesz.1 konzerv tonhalat belekeverek és jól elkeverem,szintén addig főzöm,mig jó sűrű nem lesz.Tojást is üthetünk rá.Izlés szerint megsózzuk és én leginkbább rizzsel,főtt krumplival vagy sima kenyérrel szoktam fogyasztani:)Nagy kedvencem,de még sehol sem olvastam ezt a receptet,ezért gondoltam,megosztom veletek:)
2011. máj. 10. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hasonló lesz mint a boltban is vásárolható paradicsomos hal. Csak van benne hagyma. :)

Engem nem fogott meg, de ha te szereted, akkor jó étvágyat és egészségedre. :)

2011. máj. 10. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem szörnyen savanyú ennyi sűrített paradicsom töményen.

Paradicsimos hal, nekem nem tetszene a széttört tonhal összekutyulva paradicsommal.

2011. máj. 10. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg olyasmi lehet mint a paradicsmos tonhal, de :D azt nem enném meg tojással :D :S
2011. máj. 10. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Van itthon egy doboz tonhalam, 1 hagymával és 1 paradicsommal, krumplival kipróbálom. Szerintem jó lesz, most éppen fogyózok. Nekem tetszik. Köszi!
2011. máj. 10. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem egy fogyós kaja krumplival :D

Egyed mondjuk barnakenyérrel :D

2011. máj. 10. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Még mindig kevesebb ch, mint rizzsel. Egyébként az én fogyókúrámban a napi ch bevitel 2 db. Abonett. Az mellé (helyett) belefér egy kis krumpli.
2011. máj. 11. 07:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik :)Köszi az ötletet!

Fűszerezni nem szoktad (friss fűszerekkel?

Vagy pl lilahagymát használni hozzá és makrélával + friss bazsalikom?

2011. máj. 11. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!