Spárgakrémlevesnél mire érdemes figyelni?
Egyszer csináltam találomra receptből és jó lett. Életemben akkor ettem először spárgát.
Kevés vajon póréhagyma pirít, rá a kockázott spárga és kb harmad annyi krumpli szintén kockázva, felönt vízzel, hogy pont ellepje, puhára megfőzöm, só, bors megy bele meg egy pici delikát. Ha készen van, tűzről le, hozzáöntök főzőtejszínt és az egészet lepürésítem botmixerrel. És szerintem tök jó lett.
nekem sem sikerült,igaz egyszer próbáltam. hiába botmixereztem, fás , szálkás részek maradtak benne.
lehet, hogy egy kicsit öreg volt már.
csak nagyon zsengével érdemes próbálkozni.
igen, minden bizonnyal, de sajnos nem értek hozzá.a körömnek bele kell menni, a hegyes végek a legjobbak, és a vastagabb szárrésznél le kell hámozni a héjját.
talán akad, majd egy szakértő, aki korrekt választ ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!