Parolo edenyt szeretnek venni, mire erdemes figyelni?
nekem olyan fazekam van, amihez van betét (szűrőnek néz ki, és tkp. nem párolni, hanem gőzölni lehet vele). én szeretem.
sztem a legfontosabb, hogy gondold át: van-e annyi hely a konyhádban, hogy elférjen... a tefal pl. egy háromemeletes torony.
Ma 14:48-nak, első vagyok: a tefal, ha nem használom, nem foglal több helyet mint egy pataki tál, mert az emeletek egymásba rakhatók :=).
De tényleg, azt mindenképpen érdemes átgondolni, hogy tudsz-e egy kifejezetten csak párolásra alkalmas masinát tárolni, illetve, hogy a főzési szokásaid szerint megfelelően kihasználnád-e. Ha párolóbetétes lábost veszel, azt a betét nélkül főzésre is tudod használni (igaz, betéttel is csak egyfélét tudsz egyszerre elkészíteni benne).
Én gyakran, sokféle ételt készítek párolóban (rizst és változatait sósan és édesen, krumplit, zöldségeket, húsokat, még édességeket is), ritka, hogy akár csak egyetlen hétig is használaton kívül lenne. Nekünk nagyon megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!