Lisztérzékenyek! A tejfölt honnan veszitek? Mivel helyettesítitek?
Figyelt kérdés
A közelben van lidl,spar,profi,penny,cba,coop a nagyobbak közül, meg néhol lehet kapni gluténmentes cuccokat kisboltban is...hol keressem? Konkrétan karalábéfőzeléket szeretnék csinálni és kellene bele a tejföl...2011. máj. 7. 11:31
12/18 A kérdező kommentje:
ez oké,de az utolsó frissítés egy éve volt..az oéti honlapján lévő lista sem érvényes már,mert ott a danette pl ami rajtavan a listán most meg a boltban fel van tüntetve rajta h nyomokban glutént tartalmazhat
2011. máj. 7. 15:39
13/18 anonim válasza:
Tartalmazhat! De nem tartalmaz! Csak azért írják rá, mert az üzemben tárolnak, használnak glutént, emiatt van egy szabály, hogy rá kell írni.
Ha valóban tartalmazna, akkor százalékosan fel lenne tüntetve.
14/18 A kérdező kommentje:
de már olyat sem ehetek meg,ami tartalmazhat..tilos kockáztatnom
2011. máj. 8. 10:16
15/18 anonim válasza:
De azt értsd meg, hogy ezt mindenre ráírják, mert szabály vontkozik a cégekre. Ha ténylegesen lenne benne, akkor feltüntetnék a dobozon.
16/18 A kérdező kommentje:
igen,tudom,megkerestem a gyártók holnapját és van kb 3 ami garantálja,mert a natúrba nem tehetnek semmi mást...csak gondoltam valakinek vannak tapasztalatai és megosztja velem,hogy mit érdemes venni és mit nem
2011. máj. 8. 11:52
17/18 anonim válasza:
A keményítőt, vagy bármilyen más sűrítőanyagot elkeverheted vízben is, ezzel is lehet habarni a főzeléket, és akkor biztosan gluténmentes lesz. Lisztérzékeny ismerősöm minden főzeléket így készít.
18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2011. máj. 8. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!