Lisztérzékenyek, hogy szoktatok núdlit csinálni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 20:24
1/7 anonim válasza:
Olyan lisztből, amiből ehetünk.
:(
2/7 anonim válasza:
A nudli az nokedli? Én Emese kenyérporból szoktam csinálni, de próbáltam már mantler lisztből is.
3/7 A kérdező kommentje:
Núdli az nem nokedli. Núdli liszt és krupli keveréke.
Elsőtől kérdezem, hogy rizslisztet használsz hozzá?
Az van itthon és kukoricaliszt meg étkezési keményitő.Ezekből jó lesz?
2010. szept. 8. 20:37
4/7 anonim válasza:
A nokedli meztelen szaggatott tészta köret húsokhoz. A nudli meg krumplival lazított kis hengeresre sodort főtt tészta amire vagy pirított prézlit vagy darált cukros mákot tesznek. Önálló étel.
5/7 A kérdező kommentje:
21.03-as
Köszi, de nem ezt kérdeztem.
2010. szept. 8. 21:05
7/7 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a núdlit, rizsliszt krumpli és l tojás keverékéből.Sajnos ezt ki kellett dobnom, mert szétment a forróvízben.
Tovább kisérletezve nagyon jó sikerült.
Az előző alaphoz tettem egy kanál étkezési keményítőt és egy kanál gluténmentes galuskaport.
2010. szept. 10. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!