Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lisztérzékenyek, hogy szoktato...

Lisztérzékenyek, hogy szoktatok núdlit csinálni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyan lisztből, amiből ehetünk.


:(

2010. szept. 8. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
A nudli az nokedli? Én Emese kenyérporból szoktam csinálni, de próbáltam már mantler lisztből is.
2010. szept. 8. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:

Núdli az nem nokedli. Núdli liszt és krupli keveréke.

Elsőtől kérdezem, hogy rizslisztet használsz hozzá?

Az van itthon és kukoricaliszt meg étkezési keményitő.Ezekből jó lesz?

2010. szept. 8. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A nokedli meztelen szaggatott tészta köret húsokhoz. A nudli meg krumplival lazított kis hengeresre sodort főtt tészta amire vagy pirított prézlit vagy darált cukros mákot tesznek. Önálló étel.
2010. szept. 8. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

21.03-as

Köszi, de nem ezt kérdeztem.

2010. szept. 8. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
rizsliszt jó
2010. szept. 9. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:

Megcsináltam a núdlit, rizsliszt krumpli és l tojás keverékéből.Sajnos ezt ki kellett dobnom, mert szétment a forróvízben.

Tovább kisérletezve nagyon jó sikerült.

Az előző alaphoz tettem egy kanál étkezési keményítőt és egy kanál gluténmentes galuskaport.

2010. szept. 10. 14:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!