Tengeri halhoz milyen mártás vagy szósz passzol?
Figyelt kérdés
2008. febr. 15. 11:26
1/4 tade válasza:
En tengeri halhoz nem szoktam martast tenni, de ha veszek frissen belul megpucolt halat, akkor.... rateszem az alobalra megsozom, megborsozom, rakok bele fokhagyma szeleteket, felkarikazzok egy citromot amit szinten a hal belsejebe es kulsejere teszek...szinten kivulre es belulre megy egy kis friss petrezselyem....ne vagd fel...inkabb szakits le egy darabot es azt rakd a halba es kivulre....meglocsolom egy ki soliva olajjal egy kis feherborral bebugyolalom az alobalba es hagyom igy sulni kb 180 fokon 45 percet, majd ha puha nyisd szet az alobalt es hagyd ugy egy kicsit....nagyon finom...
4/4 anonim válasza:
Ajánlom a garnélás fehérboros-mártást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!