Tésztához milyen szószt csinálhatnék? (tovább lent)
Figyelt kérdés
Ma nincs sok időm főzni, ezért tésztára gondoltam valamilyen szósszal, de fogalmam sincs milyet.
Ha számít tegnapról maradt még egy kis csirkepörkölt szaft is! :D
Valami ötlet?
Segítséget köszönöm :)
2011. máj. 4. 12:02
1/9 anonim válasza:
Fehér vagy vörös szószt ennél inkább?
2/9 A kérdező kommentje:
mindegy :) bármilyen ötletet szívesen fogadok :)
2011. máj. 4. 12:16
3/9 anonim válasza:
Sonkaszalámit felkockázod, olajon/vajon picit átsütöd, só, bors és felöntöd tejszínnel. Ha nincs sok időnk főzni, ilyet szoktunk enni. :)
Vagy a csirkepörkölt szafthoz szerintem tehetsz tejfölt vagy tejszínt is.
5/9 A kérdező kommentje:
van tejszínem, sonkám, egy kevéske gomba, meg ilyen alap dolgok hogy paradicsom és társai :) jaa és még konzerv babom is :)
2011. máj. 4. 12:44
6/9 anonim válasza:
12:30-cas vagyok.
milánói alapod nincs?
7/9 anonim válasza:
Főzőtejszin+tonhal. Imádom,nagyon finom, gyors.
8/9 anonim válasza:
Gomba+tejszín+tárkony. Ehhez friss fokhagyma és reszelt karaván sajt. Nagyon finom.
9/9 anonim válasza:
tudom, hogy már késő, de talán legközelebbre a fenti kellékekből:
gombát, sonkát megpirítod, oregano, só, bors, tejszínnel felöntöd, reszelt sajtot beleolvasztasz, kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!