Csináltatok már kéksajtos csirkeragut?
Tegnap ettem az Árkádban és nagyon finom volt, szeretném itthon is elkészíteni. A neten sajnos nem találtam hozzá receptet :(
Volt benne tejszín, sajt, póréhagyma, pritaminpaprika és csirke. Van valami ötletetek hogy hogyan készítsem el?
én sem csináltam még..
egy hasonló receptet tudok javasolni, az öntet miatt.. talán ez olyan (??)
Sajnos itthon még én sem csináltam,mert a férjem úgy nézne rám, mint egy marslakóra, ha bejelenteném, hogy
kékpenészes sajtos menü lesz..:))Viszont, ha a lányommal ritkán beülünk egy étterembe, ha van az étlapon, rögtön kiszúrjuk és azt kérünk.Igaz nem tésztával, hanem sültkrumplival, vagy krokettel.
A link jó, én is hasonlóan készíteném itthon.az apróra vágott pirosszínű paprika sokat dobhat ízben és látványban is rajta.
És valóban elég 4-5 dkg márványsajt, mert rendkívül intenzív íze van, pont ezért imádom:)
Próbálkozz nyugodtan, biztosan sikerülni fog.
Sok sikert, és, ha lehet írj, hogy milyen lett.
üdv.
köszi, lehet hogy nem egy - két napon belül, de megcsinálom és megírom hogy milyen lett! :) Én tarhonyával ettem, úgy is finom volt :)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!