Csináltatok már graham lisztből nokedlit?
Figyelt kérdés
nektek milyen lett?mert nekem nem valami ízletes...2011. máj. 18. 13:47
2/3 anonim válasza:
A Graham és általában minden teljes kiőrlésű lisztet keverni kell sima liszttel, mert csak a fehérliszt áll össze sikérré s és alkalmas jó minőségű tésztához.
A Graham lisztel csinálz valamit, mindig több sőt kel belerakni.
Máskor teljes kiőrlésű tönkölybúza lisztet vegyél.
6x több a fehérje tartalma, mint a sima fehérlisztté és jobb tésztának is.
a 2.nak..azért kell, mert esetleg valaki cukorbeteg és szénhidrátdiétán..
3/3 A kérdező kommentje:
szénhidrát diéta miatt csináltam:) legközelebb akkor olyat veszek:)
2011. máj. 18. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!