Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csináltatok már graham lisztbő...

Csináltatok már graham lisztből nokedlit?

Figyelt kérdés
nektek milyen lett?mert nekem nem valami ízletes...
2011. máj. 18. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
De miért kell abból csinálni?
2011. máj. 18. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A Graham és általában minden teljes kiőrlésű lisztet keverni kell sima liszttel, mert csak a fehérliszt áll össze sikérré s és alkalmas jó minőségű tésztához.

A Graham lisztel csinálz valamit, mindig több sőt kel belerakni.

Máskor teljes kiőrlésű tönkölybúza lisztet vegyél.

6x több a fehérje tartalma, mint a sima fehérlisztté és jobb tésztának is.

a 2.nak..azért kell, mert esetleg valaki cukorbeteg és szénhidrátdiétán..

2011. máj. 18. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
szénhidrát diéta miatt csináltam:) legközelebb akkor olyat veszek:)
2011. máj. 18. 18:23

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!