Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ehhez a süteményhez száraz...

Ehhez a süteményhez száraz vagy édes vörösbor szükséges?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 29. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy, de én édeset tennék bele.
2011. ápr. 29. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha van, akkor inkább édeset használj, de ha más nincs, akkor a szárazzal is meg lehet sütni.
2011. ápr. 29. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!