Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Emo szülinapi torta? Ötleteket...

Emo szülinapi torta? Ötleteket várok hogy nézzen az ki?

Figyelt kérdés
Kifejezetten emos tortát szeretnénk csinálni, 17 éves fiúnak.... szóval valami egyedi alakzatút, rajta vicces dolgokkal, nem tudom... jöhetnek az ötletek, ha vannak.
2009. márc. 6. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
Az emos torta azért jó, mert felvágja magát.
2009. márc. 6. 23:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

[link]

Itt kedvedre válogahatsz:)

2009. márc. 7. 23:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

csináltass egy halálfejes tortát. akár feketét is. egy srácnak ígyis-úgyis bejönne egy fekete torta, legalábbis a barátom nagyon szeretne egyszer egyet :D

aztán ha emo akkor meg tetessetek rá egy fehér halálfejet. tuti tetszeni fog neki :)

2009. márc. 9. 09:43
 14/16 anonim válasza:
Nem vagyok túl jártas emo téren, de szerintem a piros-fekete avagy rózsaszín-fekete kockás jó lenne. Vagy egy sima fekete mázas a tetején egy fehér csillaggal.
2009. márc. 9. 12:56
 15/16 anonim válasza:

Koskás ne legyen mert az SKA inkább... sztem egy emofej nagyon cuki:D fekete fehér csikos poloval...:D vagy itt vannak ötletek:D:

[link]

vagy egy felvágott ér? [link]

akár plüssökből kiindulva csinálhatsz tortadiszt:D

[link]

vagy... ez az angyalka is gyakori az emosoknál:

[link]

am.. a torta még annyiból is lehet emos h a lapja piskóta közte csokitöltelékkel vagy forditva vagy úgy h a lapok váltogatják a színüket::D én valahogy igy tudnám elképzelni:D

2009. szept. 30. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha a torta felvágja magát, akkor tökéletes :D
2012. dec. 2. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!