Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Légkeveréses sütőben meddig...

Légkeveréses sütőben meddig és milyen hőfokon kell sütni a húst?

Figyelt kérdés
hogy ne száradjon ki
2011. ápr. 25. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen húst?
2011. ápr. 25. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:
disznó/marha/csirke
2011. ápr. 25. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
kapcsold ki a légkeverést ha húst sütsz
2011. ápr. 25. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 180 fokon sütöm, amíg meg nem pirul a tetején a fűszerréteg, akkor megöntözöm olajjal és ráadok még negyed órát.
2011. ápr. 25. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom miért kéne kikapcsolni a légkeverést...

Párolási, puhítási idősuak alatt Ha csirke elég 200 fok , disznónál,marhánál lehet 220-230 fok is, különben soha nem puhul meg.

2011. ápr. 25. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan hőmérsékleten, mint egyébként, és addig, amíg fel nem puhul.

NINCS!!! ilyen recept, vagy kód, vagy bármi más, hogy mit meddig kell sütni.

Még az olyan sütőknél sincs, aminél a hús fajtáját, és súlyát is be kell állítani.

Ugyan honnan tudná a sütő, hogy mivel etették az állatot, milyen idős volt, hogyan vágták le, volt e fagyasztva a hús, stb.

Hússütésnél a légkeverést minimálisra kell állítani. Ha nincs rajta fokozat, akkor ki kell kapcsolni, max. a végén negyedórára bekapcsolni.

2011. ápr. 25. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
zért kellkikapcsolni, mert szárítja a húst. ha elolvasod a sütő leírását,ott is benne van.
2011. ápr. 25. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
* Azért kell
2011. ápr. 25. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
nem kell kikapcsolni...általában -20 °C a receptben megadotthoz képest és le kell fedni a húst
2011. ápr. 25. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem soha nem szárította még ki a légkeverés a húsom, ellenben hamarabb megsült neki köszönhetően. Akkor kezdi szárítani a húst, ha már megsült, és ki kéne venni.
2011. ápr. 25. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!