Sózhatom a teflonos edényben sülő ételt, illetve tehetek teflonos edénybe besózott ételt?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondja, teflonnál nem szabad sózni, mert a só felsérti a bevonatot, más azt mondja, hogy minden további nélkül lehet. Sőt, olyat is hallottam, hogy kősót nem szabad használni, tengerit igen, mert gömbölyűek a szemek. Mi lehet az igazság?2011. ápr. 21. 20:27
1/2 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget... persze, hogy lehet sózni. a só kb 3 másodperc alatt eloszlik.
nagy szarban lennénk, ha a teflon olyan gyenge lenne, hogy a só megkapcolhatja
2/2 anonim válasza:
És miért nem lehet venni fínom vákuumsót ami apró kristályú? Annyit meg tudni kellene hogy minden só kocka alakban kristályosodik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!