Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Adnátok receptet csirkecomfilé...

Adnátok receptet csirkecomfiléhez?

Figyelt kérdés
Picit különlegesebbre gondolok. Köszönöm.
2011. ápr. 21. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Süsd meg fűszeresen, és csinálj mellé gomba- vagy gyümölcs /ananász/ mártást, krumplipürével. Mi nagyon szeretjük. Vagy készítsd el rácosan, sütőben.
2011. ápr. 21. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

rántsd ki, a legfinomabb rántott hús lesz belőle.

Kiklopfolod kicsit, megsózod , állni hagyod, utána rántod.

2011. ápr. 21. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Pácold be valamilyen finom pácba, pl mézes-mustáros-kecsapos, vagy fokhagymás joghurtos és utána süsd meg,

esteleg baconnal vagy sajttal a tetején.

Vagy féltenyérnyi húsokat kissé klopfolj ki és sózd be.

tojásból, nyers reszelt krumpliból /nagylyukon/és egy kis lisztből készíts sűrű masszát. a lisztezett húsokat ezzel kell bevonni és forró zsíradékban kisütni.

külön köret nem is nagyon kell hozzá, mert nagyon laktató.

friss saláta mindenképp, de majonézes-lilahagymás rizzsel

is nagyon finom.

amikor kisült meg lehet szórni egy kis reszelt sajttal,vagy egy kanál fűszeres tejföllel meglocsolni.

nagyon finom.

2011. ápr. 21. 10:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim válasza:
100%
Szúrd fel, majd töltsd meg fűszervajjal, majd panírozd be és süsd ki. Fűszervaj: keverd a teavajat habosra (ne ne olvaszd ki), tegyél bele reszelt sajtot, sót, kevés őrölt borsot, majd amilyen zöldfűszered van otthon, ez lehet tárkony, petrezselyemzöld, kakukkfű, snidling, medvehagyma, kapor, oregánó, bazsalikom. A saját ízlésed szerint teszel bele, majd egy kevés mustár és citromlé, összekevered és ezzel betöltöd a csirkecombfilét.
2011. ápr. 21. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ezt szoktam belőle készíteni:

A felső combokat kicsontozom, besózom.

Egy tepsibe teszem (alul olaj vagy zsír)


Tejfölbe ici-pici piros paprika (csak a szine és nem az íze miatt) majd nyomok bele fokhagymát.

Ezzel a maszattal borítom be a combokat (bőven, hogy mindenhol ellepje. Reszelek rá sajtot.

Fólia alatt sütöm, majd amikor már majdnem kész leveszem a fóliát és rápirítom a sajtot.


Krumplipürével, rizzsel is nagyon finom. A kisfiaim imádják.

2011. ápr. 22. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok:

Azt elfelejtettem írni, hogy a combokat a tepsibe helyezés előtt lisztbe forgatom :)

Bocsi!

2011. ápr. 22. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim válasza:
Kicsit megpirítod borson és són a paprikát és a paradicsomot utána felöntöd fehér borral nem sokkal csak hogy legyen leve! A combira sót,borsot és curryt szórsz belerakod egy tepsibe nyakon öntöd a fehér boros paradicsomos paprikás szósszal és megsütöd istenien finom lesz!
2011. ápr. 22. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!