Tésztából mit csináljak?
Anyosom kifőzőtt egy kiló tésztát és mákos , lekváros, diós tészta volt .... Most arra gondoltam hogy keddre csinálok paradicsomos gombásat. Süti esetleg??? Vagy lefagyasztani??
Köszönöm.





szerintem nyugodtan le is fagyaszthatod. de csinálhatsz belőlel, sajtos-sonkás-tejfölös tésztát is, vagy, mint
simán tojésosat, mint a nokedlit.
édesnek is elkészítheted, egy túrót tojássaárgával, cukorral, van. cukorral, mazsolával, citromhéjjal kikeverni és a tésztával összekeverni. vajazott kisebb tepsibe teríteni, forró sütőben átsütni.
közben a tojás habját keményre verni egy kis cukorral
és a tészta tetejére simítani. egy kicsit piruljon meg a hab is.










huu hát nagyon sok fajtát tudsz
tejszínes-gombás, sajtos-tejfölös, sonkás-tejfölös, paradicsomos-gombás-sajtos, cukkinis, spenótos tészta, bolognai, húsos tészta, tonhalas
csirkés, akármilyen zöldség-reszel sajt
-édes tészta
vargabéles, káposztás tészta, túrós tészta, mákos-almás
joghurtos-gyümölcsös, akármilyen lekvár, kakaós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!