Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Halászlé után mi legyen a...

Halászlé után mi legyen a második?

Figyelt kérdés
Tésztát is készítek a halászléhez.
2011. ápr. 16. 17:52
 1/6 doboszoli ***** válasza:
84%

Aha, a gyufatésztás bajai halászlé.

Klasszikusan túrós csusza, de szerintem passzol a rántott, sült hal, túrós zsemle, palacsinta is.

Én lével, és főtt hallal szoktam magam teleenni, csak 1-2 óra múlva "kérem a következőt".

2011. ápr. 16. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Mi halászlé után már csak valami könnyű salátát eszünk és gyümölcsöt, desszertet.

Úgyis telezabálod magad kenyérrel a halászléhez

2011. ápr. 16. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Fodros kockatésztából csinálj "hamis túrósrétes"-t. ha így beírod a gugliba , rögtön kidobja.nagyon finom, és a halászlé után jól jön egy kis édes tészta.
2011. ápr. 16. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

mi se szoktunk nagyon halászlé után már enni

karácsonykor ettünk utána kukoricás-borsós-répás párolt rizst párolt csirkemellel, és hallal de az karácsony:)

gondolom holnap ebéd lesz szerintem a halászlé tökéletes sok kifőtt tésztásval, kenyérrel és hallal

de süthetsz te magad is finom, forró kenyeret és akkor tuti még laktatóbb lesz (teleeszitek magatok friss kenyérből:D)

és úgy 1-2 óra múlva csinálnék csokis gofrit, palacsintát, pudingot babapiskótával, valamilyen édes kekszet vagy rizskoch, pite

de halászlé után töpörtyűs, sajtos, magos pogácsa, sós rudak

virslis, káposztás batyu ezek is jók lehetnek

2011. ápr. 16. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
Tepertős túróóós csuszaaa!!!
2011. ápr. 16. 18:38
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat! :o)
2011. ápr. 18. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!