Ötletem sincs. Mit írjak?
Figyelt kérdés
Édesanyámnak Anyak-napjára sajátkészítésú sütireceptes könyvet ajándékozok.tudnátok adni jó,finom süti ötleteket?:D2011. ápr. 14. 18:39
1/4 anonim 

válasza:

Tele van a net receptekkel, csak szét kellene nézned rajta.
2/4 anonim 

válasza:

Talán a saját recepteidet. Ha nincsenek ilyenek, akkor nem értem az egész ajándék lényegét.
3/4 anonim 

válasza:

Inkább süss neki süteményt, szerintem annak jobban örülne.
4/4 ssup 

válasza:

kipróbáltam!
Répatorta: (nagyon finom, nincs répa íze)
Hozzávalók:
4 tojás
1/2 bögre olaj
1/2 bögre narancslé
3/4 bögre barnacukor
vanília
só
fahéj
gyömbér
1 kávéskanál sütőpor
1 kávéskanál szódabikarbóna
2 bögre liszt
3 bögre reszelt sárgarépa
A tetejére:
25 dkg sajtkrém
3 evőkanál porcukor
reszelt narancshéj
1 evőkanál citromlé
dió
Elkészítés:
A liszt és a répa kivételével minden hozzávalót összeöntünk, habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a répát is, összekeverjük. Lassú tűzön 35-40 percig sütjük. A sajtkrémet összekeverjük a porcukorral, a reszelt narancshéjjal és a citromlével, és a kihúlt torta tetejére kenjük, végül megszórjuk dióval.
A narancsot kihagyhatod ha gondolod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!