Vasárnap jönnek a szüleim és leendő anyósomék ebédre. Ki mit főzne? Nekem még szinte semmi ötletem sincs. Sütirecepteket is várok.
Főznék egy húslevest farhátból, amibe rakok zellert, répát, pertezselyemgyökeret, s zöldet, s csigatésztát főznék ki hozzá.
Másodiknak készítenék petrezselymes burgonyát, s csirkemellet vékony szeletekre felvágnék, némelyikbe májat tennék, vagy egy darab vastag sajtot hogy ne follyon ki, feltekerném, s köré még azt a vékony szeletekre szelt bacont tekerném, s az seperc alatt megsül a sütőben, mutatós, és finom is! Valamint francia salátát készítenék.
Desszertnek egy csokis piskótát sütnék kerek tortaformában, amire 2 aranka vagy gála vanília krémport 2 zacsis tejszínnel (nem tejjel)jó keményre felvernék, azt rákenném, + fél tábla katicát mikróban felolvasztassz, s össze vissza rácsurgatod a krém tetejére. Nagyon mutatós, s finom.
szerintem olyat csinálj, amit már többször próbáltál, és biztos nem fogod elrontani - nem ez a megfelelő időpont, hogy új receptekkel kísérletezz
sajnos én jártam úgy, hogy először jöttek anyósomék látogatóba, nagyon ki akartam tenni magamért, de se a husi se a sütemény nem sikerült, majd elsüllyedtem, annyira rossz lett :(( pedig nagyon igyekeztem - akkor megfogadtam, hogy legközelebb ilyen helyzetben csak bevált kajákat főzök
Én "süteménynek" ezt javasolnám. Szerintem a világ legfinomabb desszertje. Igazából sült puding. Jamie Oliver-től származik, márpedig ő remek dolgokat készít. Szóval ez az: Csodás Citromos Puding:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!