Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütikérdés. Hogy csináljam?

Sütikérdés. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egy könnyű epres sütit,vendégségben láttam és én is kipróbálom a hétvégén.A lényeg,hogy piskótán lesz eper és zselatin,de az eper alatt van valamilyen krém,és elfelejtettem megkérdezni,hogy milyen..én mascarpone krémre tippelek...valaki esetleg tudja biztosra,h milyen krém is kell??
2011. ápr. 14. 17:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom amit ettél az milyen krém volt, én egyszerűen túrót szoktam össze keverni, vaníliás cukorra, kristálycukorral és azt kenem rá és arra jön az eper és a zselatin.
2011. ápr. 14. 18:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy túró volt...sokkal lágyabb volt.
2011. ápr. 14. 18:05
 3/12 A kérdező kommentje:
De azért köszi,ha nincs más ötlet akkor kipróbálom így.
2011. ápr. 14. 18:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Ne, akkor keressük tovább:) ott a google írd be a keresőbe ,hogy epertorta, én már találtam is neked egyet nézd meg a linkjét ez mascarponés tejszínes

[link]

2011. ápr. 14. 18:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez meg egy piskótás mascarponés málna de kicseréled eperre, jól néz ki azt hiszem én is kipróbálom

[link]

2011. ápr. 14. 18:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Nagyon belejöttem erre a linkre kattints rá és ha valamelyik hasonló akkor a képre kattintva eléred az oldalt ahol a receptje van

[link]

2011. ápr. 14. 18:10
 7/12 A kérdező kommentje:
:):)Köszi,köszi,aranyos vagy.
2011. ápr. 14. 18:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szívesen, jó, hogy most kezdtem fogyózni erre jössz ezzel a kérdéssel és már fel is adtam a fogyókúrát:)) de sebaj:) süssünk ilyet:)
2011. ápr. 14. 18:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja és még valami...a zselatint pontosan hogy csináljam meg?Bocsi,de kezdő háziasszony vagyok,meg szeretném lepni a férjemet...:S
2011. ápr. 14. 18:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Mindig másfajtát szoktam venni, mindegyiken rajta van a hátulján, hogyan kell elkészíteni, most legutóbb ezt vettem, itt a leírása:)

— A tasak tartalmát (1 tasak Dr. Oetker Torta-zselé = 12 gramm) 2 lesimított evőkanál cukorral egy edényben elkeverjük, és gondos keverés közben adunk hozzá, kis adagonként 2,5 dl vizet vagy gyümölcslevet, hogy csomómentességét biztosítsuk. Keverés közben forrásig főzzük. A kész zselét néhány percig keverés nélkül állni hagyjuk, hogy kissé lehűljön. Amikor állaga kezd sűrűsödni, a bevonandó torta közepétől kiindulva a felületre öntjük. A felület gyorsan megszilárdul. Lehűlés után késsel szeletelhető. (A színtelen torta-zselét ugyanígy készítjük el, amenniben színes bevonatot kívánunk, a víz egy részét gyümölcslével helyettesítsük

2011. ápr. 14. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!