Sütikérdés. Hogy csináljam?
Ne, akkor keressük tovább:) ott a google írd be a keresőbe ,hogy epertorta, én már találtam is neked egyet nézd meg a linkjét ez mascarponés tejszínes
Ez meg egy piskótás mascarponés málna de kicseréled eperre, jól néz ki azt hiszem én is kipróbálom
Nagyon belejöttem erre a linkre kattints rá és ha valamelyik hasonló akkor a képre kattintva eléred az oldalt ahol a receptje van
Mindig másfajtát szoktam venni, mindegyiken rajta van a hátulján, hogyan kell elkészíteni, most legutóbb ezt vettem, itt a leírása:)
— A tasak tartalmát (1 tasak Dr. Oetker Torta-zselé = 12 gramm) 2 lesimított evőkanál cukorral egy edényben elkeverjük, és gondos keverés közben adunk hozzá, kis adagonként 2,5 dl vizet vagy gyümölcslevet, hogy csomómentességét biztosítsuk. Keverés közben forrásig főzzük. A kész zselét néhány percig keverés nélkül állni hagyjuk, hogy kissé lehűljön. Amikor állaga kezd sűrűsödni, a bevonandó torta közepétől kiindulva a felületre öntjük. A felület gyorsan megszilárdul. Lehűlés után késsel szeletelhető. (A színtelen torta-zselét ugyanígy készítjük el, amenniben színes bevonatot kívánunk, a víz egy részét gyümölcslével helyettesítsük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!