Ez így vajon jó lehet? Puding, túró?
Sziasztok!
Nehéz helyzetben vagyok, nagyon sok receptet átnéztem már, de nem találok számomra megfelelőt.
Valami fincsi tortát szeretnék csinálni, túrósat, barackosat. Étkezési zselatint, keményítőt nem szeretnék használni egyáltalán. Vanília pudinggal hogyan szuperálhat? Jó tippetek lenne rá, milyen krémet csinálhatnék? Szóval olyasmire gondoltam, hogy főzök vaníliás pudingot..ahhoz hozzáadok egy ilyen habos-túrós masszát (vagy tojásfehérjéset vagy habporosat) meg apróra vágott barackot... ez így hogy kivitelezhető jól?..a barack konzervből lesz, a levét mire használhatnám fel? Köszönöm előre is :)
Hát én nem tortának de szoktam pudingos túrót csinálni. 1 cs vaníliás pudingporból készült pudingba 250gr túrót keverek. Ha több adagot csinálok akkor vaníliás és tejszínes pudingport vegyesen használok. Nem szoktam bele semmi extrát tenni általában, néha gyümölcsöt és kész. Senki nem panaszkodott még a családból,hogy ne lenne finom :)
Hogy torta lehessen belőle, ahhoz mondjuk több pudingpor kell, az én arányaim sima félig folyós desszerthez vannak.
A barack levéből is megcsinálhatod a pudingot,ha van 3 dl.
Ha nincs, egészítsd ki üdítővel.3 dl folyadékból sűrű puding lesz, és, ha kihűlt keverd össze a túrós-habon krémmel es a gyümölcsdarabokkal.Díszítésnek is tehetsz a barackból vékony gerezdeket a tetejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!