Barbi5110 kérdése:
Hogyan kell elkészíteni a cordon ble - t?
Figyelt kérdés
Azt szeretnék csinálni holnap, meg a húst milyen vastagra kell klopfolni ?2011. ápr. 14. 16:22
1/3 A kérdező kommentje:
Egy ,, u ,, lemaradt, bocsika mindenkitől!!!! :)
2011. ápr. 14. 16:27
3/3 anonim válasza:
Én nem szoktam lereszelni a sajtot. szép tenyérnyire klopfolom a húst (csikemell vagy karaj )a sonkát fél húsnyi darabokra vágom,és 1-1 fél szeletet teszek a húsra. ezek közé teszek egy kisebb szeletke 3-4 mm sajtot
és összezárom a szeletet. jól összenyomom a tenyeremben és úgy panírozom be.
én pirosabbra sütöm, mint a képen van, de ez ízlés dolga.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!