Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mondanátok cukor és lisztmente...

Mondanátok cukor és lisztmentes kajákat?

Figyelt kérdés

belekezdtem egy se cukor,se liszt diétába és nem tudom mit egyek

mondjuk valami egyszerűt,mert nem tudok főzni :)

2011. ápr. 13. 19:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kannásbor ez nem cukor mentes az alkoholban az erjedés miatt sok a cukor a mű, olcsó piákba meg külön kevernek jó sok cukrot hogy ne érezd hogy mosogatólét iszol.
2011. ápr. 17. 00:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Na, nálam bonyolultabb a helyzet.Én nem eszek krumplit, lisztet, hüvelyest, tejterméket és cukrokat. És még ígyis ezerféle ételt tudok készíteni.

PL. készíts sűrű zöldséglevet, tehetsz bele kis csirkemell kockákat.

Ma gombát ettem, serpenyőben egy kis zsíron megfonynasztottam, picit megpároltam, fűszereztem oregánóval, bazsalikommal, borssal és paradicsompürét adtam hozzá. Nagyon finom. Ezt amúgy más zöldségfélével is meg lehet csinálni.

Te ehetnéd ezt rizzsel is.

Süthetsz csirkét bármilyen zöld körettel.

Vagy bármilyen főzeléket. Főzd meg a zöldségeket és egy részét turmixold le, majd keverd a többihez így liszt nélkül sűríthetsz.

2011. ápr. 17. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!