Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nincs itthon muffinpapír,...

Nincs itthon muffinpapír, egyszerű csokis muffinhoz elég ha csak kivajazom a muffinsütőt?

Figyelt kérdés

Vagy olajozzam inkább? Nem fog beleragadni? Hagyjam benne kihűlni aztán próbálkozzakk a kiborítással?

köszönöm :)

2011. ápr. 12. 22:49
 1/7 A kérdező kommentje:
*fém, teflon bevonatú ikeás ha ez számít :)
2011. ápr. 12. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis vajjal kend ki. Én mindig hagyom kicsit kihűlni (bár elég nehéz kivárni:) )és utána egy csavaró mozdulattal szoktam kivenni őket.
2011. ápr. 12. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:

A papír helyett én már eleve így sütöm, mert a papírba sokszor beleragad, hacsak nem találok tényleg megfelelőt.

Ahogy az előző válaszoló is írta, kivajazod, és ha már langyosra hűlt, könnyen ki lehet belőle kapni egy csuklócsavarással. :)

2011. ápr. 13. 00:09
 4/7 A kérdező kommentje:

így lesz, köszi a tanácsokat :)

jóéjt ;)

2011. ápr. 13. 00:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sütőpapírból is csinálhatsz bele "kosárkákat",akkor nem fog beleragadni a muffinsütőbe.
2011. ápr. 13. 07:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Kivajazni bőven elég.
2011. ápr. 13. 07:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Esetleg vajazni+lisztezni
2011. ápr. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!