Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hal sütéskor miért zsugorodi...

A hal sütéskor miért zsugorodik össze?

Figyelt kérdés
És sütéskor elvesziti-e a tápanyag tartalmát?
2011. ápr. 12. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mert nagy a víztartalma.

Veszít a tápanyag tartalmából, de így is nagyon egészséges, marad benne elég.

2011. ápr. 12. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A hús is összezsugorodik. vizet veszít
2011. ápr. 12. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!