A hal sütéskor miért zsugorodik össze?
Figyelt kérdés
És sütéskor elvesziti-e a tápanyag tartalmát?2011. ápr. 12. 16:44
1/2 anonim válasza:
Mert nagy a víztartalma.
Veszít a tápanyag tartalmából, de így is nagyon egészséges, marad benne elég.
2/2 anonim válasza:
A hús is összezsugorodik. vizet veszít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!