Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett kőkemény, száraz a...

Miért lett kőkemény, száraz a tejfölös pogim? Mire szép aranyszíne lett sütéskor, addigra össze is száradt.

Figyelt kérdés
Biztos, hogy nem a tészta volt rosszul készítve, mert anyósom csinálta, évtizedek óta így csinálja, és egy részét ő sütötte, az ő sütőjében, ami tök jó lett szokás szerint. Az én alig egy éves, elektromos sütőmben pedig kiszáradt. Egy órán át sült (addigra lett valami színe), 150 fokon.
2009. okt. 23. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sokáig sütötted :S
2009. okt. 23. 22:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Hat a 150 fok eleg alacsonynak tunik, 150 fokon husokat szoktam parolni egy fel oran at, de utana altalaban felhuzom 200ra hogy megpiruljon. Szerintem a hofok volt alacsony!
2009. okt. 23. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Alacsony hőmérsékleten sütötted, és így inkább kiszáradt.
2009. okt. 23. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Alacsony hőfokon sütötted mert kb. 180 fokon kellett volna sütni előmelegített sütőben,és sokáig sütötted.
2009. okt. 23. 22:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is az alacsony hőfokra tippeltem. Túl óvatos voltam, mert régen meg magas hőm.en sütöttem, akkor pedig hamar pirult, a belseje meg nyers maradt. :) Na de majd ezután! :) Köszi a válaszokat!
2009. okt. 23. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Alacsony hőfokkal szárítasz. Ezt tetted a pogácsával is.
2009. okt. 24. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!