S. O. S kérdés mert a máj már fennt van! Hogy készül a májrizottó?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 09:19
2/4 anonim válasza:
Megfőzöd külön a májat és a rizst is.
3/4 anonim válasza:
a máj már nyilván készen van... de ha rizst főzöl nem pergősre, hanem egy kicsit több vízzel (pl nem kétszeres vízzel, hanem két és félszeressel)úgy már hasonló lesz.
dinsztelj hagymát, tegyél rá kockarépát, borsót (vagy franiciasaláta keveréket)ehhez tedd a puha rizst, a májat felkockázva, borsot, sót ízlés szerint.
jól keverd össze és tálaláskor lehet rá reszelt sajtot szórni.
köze nincs az igazi rizottóhoz, mert ahhoz spec. rizs kell, de azért nagyon finom.
4/4 vaszily katalin válasza:
a májat ne sózd fözés ,sütés elöt mert keménylesz.majorana,kakukfüvel.nyami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!