Főzős puding vagy nyers?
Figyelt kérdés
Eddig csak olyan pudingot ettem, amely egyszerűen tejjel elkészíthető pár perc alatt. Most azonban elfogyott a vaníliás és ezért - maradván az íznél - főzős változatot vettem. Eddig óckodtam ettől, most azonban egészen ízletesnek találtam.
Lehet fínomabb a főzős puding mint a normális ?
2011. ápr. 11. 03:33
1/10 anonim válasza:
Szerintem sokkal finomabb a főzős puding,de ízlések és pofonok.
13l
3/10 anonim válasza:
szerintem is finomabb a főzős. kicsit tovább tart elkészíteni, de megéri.
4/10 anonim válasza:
Szerintem is lágyabb, ízletesebb a főzős.
5/10 anonim válasza:
Én azért még szeretem a kikeverős,régi puncs ízűt!
Nekem a főzős bekeményedik,azért nem szimpi.
6/10 anonim válasza:
Mindig főzőset használok. Sütéshez az a jobb, meg a "hideg" tortákhoz.
Üdv!
7/10 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet hogy sokkal olcsóbb a főzős annak ellenére hogy fínomabb ?
2011. ápr. 13. 16:08
8/10 anonim válasza:
Én még csak a főzőset használtam, soha nem próbáltam még a másik fajtát. Mi a főzőset szeretjük!
9/10 anonim válasza:
azért lehet, mert a főzősbe nem teszik bele azokat az összetevőket, amit a főzés nélkülibe kell, hogy azonnal fogyasztható legyen.ezek íz és állományfokozók lehetnek, amik drágítják a terméket.
10/10 anonim válasza:
Főzős. Vaníliába tegyél rumot vagy ballentinest, krrrrvajó.
A keverős katyvaszok nem normálisak, a normálisat főzni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!