Tegnapról megmaradt egy csomó palacsinta amihez már a töltelék elfogyott sajnos, mit tudnék vele kezdeni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 10:04
1/12 anonim válasza:
húsos palacsintát csinálhatsz,vagy egy kis kakaóporod nincs otthon?azzal is finom
2/12 anonim válasza:
Ha semmi más nincs, töltsd meg fahéjjas cukorral, vagy kakaós cukorral. Étkezés előtt dugd a mikróba, és olyan lesz, mintha csokis palacsintát ennétek.
3/12 anonim válasza:
Csomagold be folpackba és fagyaszd le. Kiengedés után bármire felhasználhatod.
4/12 anonim válasza:
csinálj töltött palacsintát ebédre ha nem túl cukros a palacsintatésztád, dinsztelsz hagymát, bele apróra vágott sonkát, főtt gombát, kukoricát, sajtot, só, bors, bazsalikom, oregánó, felcsavarod a palacsintákat ezzelk a töltelékkel, hőálló üvegtál aljába kevés tejet s olajat öntesz, belesorakoztatod a palacsintákat, jóóóóóó bőőőven lereszeled sajttal s mehet a sütőbe. Ha minden meg volt főve-sülve benne akkor jól összemelegíted s kész, ha nyers is volt benne vmi akkor kb 20 perc :)
ha édes a palacsinta akkor főzöl keményre pudingot (kevesebb tejjel mint amennyit ír a tasakon) s azzal rétegeled, tetejére csinálhatsz glazúrt vagy csokiöntetet :)
5/12 anonim válasza:
nincs töltelék? nincs otthon lekvár, kakaór, esetleg nutella? na ne viccelj. de megeheted magában is, úgyis jó.
6/12 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket,amúgy van itthon lekvár,ilyesmi,csak kiváncsi voltam van e más alternativa.
2011. ápr. 9. 10:19
7/12 anonim válasza:
Megörvendeztethetd a kutyád, macskád is, ők is odáig vannak érte. Töltelék nélkül is! ☺
8/12 anonim válasza:
mák,dio,lekvár,puding,kakao,túró,mogyorókrém stb.De csinálhatsz töltöt palacsintát mondjuk hortobágyit vagy gombával sajtal megtöltöd.rakott palacsintatortának jo lenne ha lene hozzát cucc.
9/12 anonim válasza:
Csinálj csúsztatott palacsintát. Én cukros diót teszek közé, aztán leöntöm csokisziruppal (házival).
10/12 anonim válasza:
Reszelt- párolt káposztával is meg lehet tölteni. Lehet édes, és lehet sós is. Ha még tovább variálod, akkor be is lehet panirozni, és kisütni. Nagyon finom majonézes salátákkal, tartárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!