Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit szoktatok főzni szülinapra?

Mit szoktatok főzni szülinapra?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 11:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi azt főzünk amit az ünnepelt kér.
2011. ápr. 6. 11:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is. :))
2011. ápr. 6. 12:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Na igen. De ha az ünnepeltnek nincs véleménye? :) na akkor mit. :)
2011. ápr. 6. 12:23
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Amiről tudjuk, hogy nagyon szereti és elég régen volt már ahhoz, hogy kellő "meglepi" legyen neki.
2011. ápr. 6. 13:35
 5/13 anonim ***** válasza:
53%

Én ilyenkor vmi extrát, amit ritkán főzök (vagy már régen főztem), de tudom, hogy ő szereti. :) Ja, és a torta sem maradhat ki!

Pl.: vadpörkölt, vagy pisztráng, esetleg lazac

2011. ápr. 6. 13:56
 6/13 A kérdező kommentje:
igazából még nem tudom teljesen h mi a kedvence... nemrégóta élünk együtt. Most pl. tepsis csirke volt piritott krumplipürével. az nagyon izlik neki dehát szombaton nem kéne megint azt csinalni.
2011. ápr. 6. 14:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy azt amit az ünnepelt kér, vagy valami különlegeset. Legutóbb anyukámnak volt születésnapja, nem mondott semmit, neki gyümölccsel töltött libát sütöttem. Süteményből meg az van, ami az ünnepelt kedvence. Nálam ez gyümölcstorta, a testvérem meg mindig "folyékony tortát", azaz madártejet kér :)A leves meg általában tyúkhúsleves, de attól is függ, mi a második.
2011. ápr. 6. 14:36
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
Kérdezd meg a mamáját, vagy a tesóját, hogy mi a kedvence!
2011. ápr. 6. 14:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ó, jut eszembe, egy férfinak mindig bejön a csülök! Akár pékné módra,akár sütve, akár csülkös bablevesként! Mindig nyerő! Persze csak akkor, ha nem vega :)
2011. ápr. 6. 14:40
 10/13 A kérdező kommentje:

hááát. ami azt illeti nem vega, de sajna nem szereti a disznos -zsiros mocsingos dolgokat....-ez van :D

válogatos. nehéz vele. De valszeg tyukhus leves lesz. Csak a masodik at nem tudom meg....

2011. ápr. 6. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!