Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a legolcsóbb főtt kaja...

Mi a legolcsóbb főtt kaja szerintetek?

Figyelt kérdés
Szeretnék minél kevesebb pénzt kajára költeni, ezért kérdezem ezt. Várom a recepteket. Előre is köszi a válaszolóknak!
2011. ápr. 5. 18:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Akkor fagyasztott zöldséget veszel vagy a piacról frisset, bár a fagyasztott is nagyon jó. Az meg hogy tartósítószer és egyébb szinezék egyáltalán nem számít, azok mind bevizsgált biztonságos dolgok, nem lesz tőle semmi bajod sem.
2011. ápr. 8. 00:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/24 anonim ***** válasza:
Nyilván nem arra gondoltam, hogy mérgezést lehet kapni tőlük, de azt nem lehet tudni, hogy egy emberi élet 70-80 éve alatt ezek az adalékanyagok milyen változást okozhatnak a szervezetben (most nem csak a zacskóslevesben lévőkre gondolok, szinte mindenben van). De ebbe nem menjünk bele, nem vagyok annyira tájékozott a témában. Meg nem is erről szól a kérdés.
2011. ápr. 8. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/24 anonim ***** válasza:

ma szerintem virsli paprikás lesz a kaja. ugyanúgy csinálom majd, mint a, pöri alap, megpirítom a virslit, felöntöm, rotyogtatom egy kicsit aztán behabarom tejföllel. én csináltam még ilyet, de sztem nagyon elrontani nem tudom.

most ehhez kell virsli, hagyma, tejföl meg tészta hozzá. kis olaj, de annyi van itthon


amúgy tegnap zöldborsó főzelék volt és hozzá vettünk fagyasztott fasirtot. így együtt kijött olyan 500 ft-ból.

2012. máj. 9. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/24 anonim ***** válasza:

amit most le fogok írni, kiskorom óta kedvenc kajám, és most már magamnak főzöm meg, nagyon egyszerű, és tényleg olcsó, laktató.

megfőzöm a krumplit, összetöröm, kicsit hűtöm (mivel ugye nem akarom összeégetni magam)

aztán ehhez adtam hozzá egy tojást (nem igazán kell több) és annyi lisztet hogy gyúrható legyen.kis gombócokat gyúrok, és sós, forrásban lévő vízbe dobálom őket.

akkor főtt meg, ha feljött a tetejére (nem kell neki sok idő)

közbe csinálok egy pörkölt alapot ( hagymát pirítok,rá pedig fűszerpaprikát szórok. minél több a hagyma, annál szaftosabb lesz:) )

a kifőtt gombócokat beledobálom a pörkölt alapba, és óvatosan összekeverem:)


néha szoktam evés előtt locsolni rá tejfölt, úgy is finom:)

lisztem volt itthon, amit kellett vegyek: pár szem krumplit, hagyma, és tojás, és nem fizettem 500 ft-t.

2012. jún. 5. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!