Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok egy hízni vágyónak...

Írnátok egy hízni vágyónak étrendet?

Figyelt kérdés

A probléma az, hogy nagyon sovány vagyok. Próbálkoztam már vitaminokkal, étrendkiegészítőkkel, étvágyhozókkal, de nem jártam sikerrel. Ezért szeretnék házi hízókúrába fogni...

Sajnos nem telik különböző finomságokra (csoki, nassolnivalók) így csak az alaphozzávalók állnak rendelkezésemre.

Aki tudna mondjuk egy hetes étrendet írni annak nagyon megköszönném... Nekem fogalmam sincs, hogy mit főzzek, amitől híznék is, melyik napszakban mennyit egyek stb

2011. ápr. 4. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg ezt:

[link]

2011. ápr. 4. 15:39
 2/3 anonim válasza:
84%

Szia!

Bár nem heti étrend,de tuti:

Este lefekvés előtt tepertő kenyérrel.:)))

Garantált a hízás

2011. ápr. 4. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:
84%

Minden olyat főzhetsz, ehetsz, amit a fogyókúrázók nem: a magas szénhidrát tartalmú ételek (kenyér, tészta, rizs szárazbab,) édes, cukrozott ételek, húsokból főleg a sertés, abból is a kövérebb pl. csülök. Ezekből, mint alapból a legkülönfélébb kajákat tudod főzni, és a még ráadásul kenyérrel eszed, biztosan egy idő után elkezd rakodni.

Persze ne feledkezz meg a szervezet zöldség-gyümölcs, vitamin igényéről sem, ezért mindenképpen kellenek a főzelékek is a sültek mellé, ill. levesnek, salátának, és nyersen.

Biztosan lesznek, akik azt mondják, hogy ez a legegészségtelenebb módja a hízásnak, de ez legalább biztos. Én márcsak tudom. D:

2011. ápr. 4. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!