Van igazan finom sajtospogácsa receptet?
Figyelt kérdés
Kipróbált receptre lenne szukségem, olyanra amit finomra el tudok keszíteni a manapsag kaphato gyenge minoségu alapanyagokból. Ha lehet, kérnem írjátok le a mértékegységeket is és a munkafolyamatot is.
Koszonom :)
2011. ápr. 4. 12:58
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon finom:
2/4 anonim válasza:
Én is azt a receptet használom, amit az első hozzászóló belinkelt. Isteni finom pogácsa lesz belőle! Én ehhez a mennyiséghez 3 kávéskanál sót adok, és nem mindig rakok a tésztájába reszelt sajtot (anélkül is nagyon finom), csak a tetejére. Pihe-puha még 2 nap múlva is.
3/4 anonim válasza:
Ja, és 1 egész tojást rakok a tésztájába, amit előtte villával kicsit felverek.
4/4 anonim válasza:
Én is azt a receptet használom mint az első, és csak jót tudok mondani róla. Isteni. A tojást én is egészben teszem bele. Ja, és én egy kiló lisztből csinálom, és ahhoz egy nagy tejfölt teszek, ugye ez több, mint 2x 2dl, de talán ezért még puhább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!