Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valak tud tuti finom tortilla...

Valak tud tuti finom tortilla receptet?

Figyelt kérdés
neten találni sokat, egyet kiprobáltam de nem lett a legjobb... tapasztalat alapján szeretném kérni
2011. ápr. 2. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Én így szoktam: Langyos vízhez rakok lisztet, sót jól összedolgozom,picit hagyom pihenni aztán golyókat formálok belőle ezeket kinyújtom,minél vékonyabbra,majd előmelegített sütőben sütőpapírra teszem és kb. 5perc alatt kész is. Persze meg kell forgatni is a sütőben,hogy mindkét oldala megsüljön. Nálunk mindenkinek nagyon ízlett,igaz olyan sose lesz mint az igazi tortilla,de lehet próbálkozni:)
2011. ápr. 2. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
A tésztához még kell 1-2kanál olaj is!!! bocsi,csak siettem.
2011. ápr. 2. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
sütőőőő? sütőpapír? én simán száraz serpenyőben szoktam megsütni, és tökéletesen megsül :O
2011. ápr. 2. 18:05
 4/5 anonim válasza:

a keszen vett tortillalapokat kicsit meg kell kapatni a tuzon serpenyoben? Szeretnek tortilla szendvicseket kesziteni vendegvaro falatokkent, amit ha megtoltok, felszeletelek es tekercs formalyaban lehetne fogyasztani, csak nem tudom hogy mar a keszbe tolthetem vagy egy kicsit langon melegitsem hgoy egy kicsit szint kapjon???

TI hogy csinaljatok?

2012. márc. 22. 14:00
 5/5 anonim válasza:
Az eredeti tortillához kukoricaliszt is kell. A készen vásárolt tortillát zsiradék nélkül érdemes serpenyőben megpirítani. Ebbe jó tölteni "taco" fűszerkeverékkel ízesített darált húsból készült ragut(kukorica és babkonzervvel),zöldségeket (jégsaláta, uborka, hagyma, paradicsom), avocado krémet, tejfölt, reszelt sajtot.
2012. okt. 2. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!