Mi a kedvenc ételetek? írjatok receptet is!
Pacal, mákos és káposztás tészta, rakott káposzta, töltött káposzta.
:)
Zöldbab főzelék
(Én így csinálom: Vöröshagymát kockákra vágok, olajon megpirítom, megszórom pirospaprikával, felöntöm kicsi vízzel. Megy hozzá a zöldbab, kiegészítem annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Szoktam mellé egy leveskockát is dobni. Fedő alatt puhára főzöm, megsózom, aztán tejföllel és liszttel behabarom. Ennyi.)
Borsófőzeléket ugyan így csinálom, csak értelemszerűen borsóból.
Ezen kívül nagyon szeretem a tojáspörköltet, amit úgy kell csinálni, mint egy sima pörköltet, csak főtt tojásból.
Másik nagy kedvencem a spenótos gnocchi:
"chatty válasza:
Másik nagy kedvencem a spenótos gnocchi:
Kedves Chatty!
Hogyan készül a "spenótos gnocchi", mert a link nem nyílik meg, a következőt írja: 404 - A komponens nem található.
rántott túrórudi :)
Panírozd be hagyományos módon a túrórudit (amelyik lekvárral van töltve, mert különben nagyon száraz lesz), majd fagyaszd le kopogósra.
Bő, nagyon forró olajban gyorsan rántsd ki (egyszerre, csak 1-2 rudit és mindig várd meg, hogy az olaj teljesen visszaforrósodjon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!