Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a kedvenc ételetek? írjatok...

Mi a kedvenc ételetek? írjatok receptet is!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Pacalpörkölt fehér kenyérrel.
2011. ápr. 1. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Bográcsos marhapörkölt
2011. ápr. 1. 17:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Pacal, mákos és káposztás tészta, rakott káposzta, töltött káposzta.

:)

2011. ápr. 1. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Zöldbab főzelék

(Én így csinálom: Vöröshagymát kockákra vágok, olajon megpirítom, megszórom pirospaprikával, felöntöm kicsi vízzel. Megy hozzá a zöldbab, kiegészítem annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Szoktam mellé egy leveskockát is dobni. Fedő alatt puhára főzöm, megsózom, aztán tejföllel és liszttel behabarom. Ennyi.)

Borsófőzeléket ugyan így csinálom, csak értelemszerűen borsóból.

Ezen kívül nagyon szeretem a tojáspörköltet, amit úgy kell csinálni, mint egy sima pörköltet, csak főtt tojásból.

Másik nagy kedvencem a spenótos gnocchi:

[link]

2011. ápr. 1. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
levesben főtt lapocka tört burgonyával és paradicsomszósszal! Imádom! :)
2011. ápr. 2. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csirke pörkölt egész csirkéből, minden alkatrésze bele - galuska. Paradicsom leves, zöldborsó leves. Káposzta saláta.
2011. ápr. 2. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Halászlé
2011. ápr. 18. 08:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

"chatty válasza:

Másik nagy kedvencem a spenótos gnocchi:

[link]

Kedves Chatty!

Hogyan készül a "spenótos gnocchi", mert a link nem nyílik meg, a következőt írja: 404 - A komponens nem található.

2011. ápr. 18. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:

rántott túrórudi :)


Panírozd be hagyományos módon a túrórudit (amelyik lekvárral van töltve, mert különben nagyon száraz lesz), majd fagyaszd le kopogósra.

Bő, nagyon forró olajban gyorsan rántsd ki (egyszerre, csak 1-2 rudit és mindig várd meg, hogy az olaj teljesen visszaforrósodjon).

2011. ápr. 18. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

Bocs, akkor linkelek másikat :)

[link]

Na, ugyan így szoktam készíteni.

2011. ápr. 18. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!