Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kedvenc ételek? Légyszi...

Kedvenc ételek? Légyszi receptet is!

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. júl. 18. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Tiramisu:

[link]

És sült krumpli(remélem, nem kell recept.)

Miért kérdezed? Tán csinálsz nekem tiramisut? :)

2010. júl. 18. 23:13
 3/8 A kérdező kommentje:
csinálok CSAK Neked :)
2010. júl. 19. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Sajtos hús a kedvencem.

[link]

és itt egy kép is,kb így kell kinéznie(anyukámé sokkal szebb) :P

[link]

2010. júl. 20. 22:55
 5/8 anonim ***** válasza:

rakott krumpli..

sult krumpli

2010. júl. 20. 23:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a kukoricás karaj krumplipürével, mexikói zöldséges csirke, levesban a cukorborsó leves és a francia hagymaleves, desszert pedig tiramisu, tejberizs/gríz:-)

Ne haragudj de el kell mennem itthonról, majd később mellékelem a recepteket:-)!

2010. júl. 21. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:

lángos:

fél kg. liszt, 2 áttört burg. egy csapott kanál só, 1 csom.élesztő, 1 tojás, 2 db. kefir. Összedolgozod, hütőbe beteszed, előtte folpackkal letakarod. Több napig is jó, egyszerü, olcsó, és nagyon finom, könnyű tésztája van.

2010. júl. 22. 04:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Hello!Tegnapi 18:13-as vagyok!

Kukoricás karaj:Hv. 4 személyre:

4 szelet sertéskaraj,1/2 csomag mirelit kukorica,1 fej hagyma,3 dl paradicsomlé,0,5 dlvörösbor,olaj,só,bors,petrezselyem.

Elkészítés:Olajon üvegesre pároljuk a kockákra vágott hagymát,hozzáadjuk a kukoricát és megsózzuk.Pár perc múlva felöntjük paradicsomlével és a borral.Közben kevés olajon mindkét oldalán ropogósra sütjük a gyengéden kivert,sóval és borssal ízesített karajt.Lecsöpögtetjük, belehelyezzük a mártásba és összepároljuk.Frissen vágott petrezselyemmel megszórva tálaljukPárolt rizs vagy burgonyapüré illik hozzá.Burgonyapürét gondolom tudsz csinálni, ha meg nem akkor azt bárhol megtalálod!Jó étvágyat!

Bocsáss meg de a mexikói receptem nincs meg, de ha meg lesz akkor leírom!

Cukorborsó leves: [link]

Francia hagymaleves: [link]

Tiramisut már megkaptad.

Tejberizs: [link] Tejbegríz: [link]

Eszembe jutott még pár étel:Madártej: [link]

Csirkeleves indiai módra:Hv:1 nagy kicsontozott csirkemell, 10 dkg rizs, 3 szál sárgarépa, 1 szál póréhagyma, 3 tyúkhúsleves-kocka,2 ek. currypor, ízlés szerint só.

Előkészítése:A rizst szitába téve addig mosom, amíg a víz átlátszóvá nem válik.Bő 1 liter vizet felforralok a húsleves-kockákkal, mejd beleszórom a rizst.20 percig befedve, kislángon főzöm.

Elkészítése:A csirkehúst kis kockákra vágom.A sárgarépát megtisztítom és ugyancsak felkockázom.A megtisztított póréhagymát karikákra aprítom.Egy nagy serpenyőben (wokban) felforrósítom az olajat, ráteszem a csirkehúskockákat, majd állandóan keverve barnára pirítom.A húst és a megpirított zöldséget hozzáadom a rizshez.Curryporral ízesítem és 5 percnyi forralás után lehúzom a tűzről.

Még egy nasis recept:(oltárian gyors és fincsi kakaóscsiga)én tegnap olvastam a receptet és ma reggelire meg is csináltam kevesemm mint 20 perc alatt) [link]

Remélem sagítettem:-)

JÓ ÉTVÁGYAT!

2010. júl. 22. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!