Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Oroszkrémtortát szeretnék...

Oroszkrémtortát szeretnék sütni a férjem szülinapjára, írnátok bevált recepteket?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 07:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazán jót akarsz sütni, kutasd fel a Túrós Lukács-féle receptet. Egyszer sütöttem meg, komolyan mondom, olyan finomat még soha előtte nem ettem.

Amiről egyértelműen meg lehet ismerni, az az, hogy azt írja, a tortát a tortaformába visszatéve kell megtölteni előző este.

(Annyira folyós a krém, hogy magában nem áll meg, viszont egy éjszaka alatt a hűtőben összedermed, a tészta valahogy beszívja a krémet, és ettől nagyon-nagyon finom állaga lesz.)

Ha igazán finomat szeretnél csinálni, csakis ezt süsd meg! Megpróbálom a neten megkeresni a receptet, hátha.

2011. ápr. 1. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Én ezt a receptet szoktam alkalmazni, nekünk nagyon bevált: [link]

Annyi, hogy a külsejére én nem rakok ennyi gyümölcsöt, tejszínhabbal és mandulával díszítem.

2011. ápr. 1. 11:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!
2011. ápr. 1. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!