Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Búzacsíramálét lehet házilag...

Búzacsíramálét lehet házilag készíteni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 11:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze. Nagynéném isteni csírát tudott sütni. Jelemző, hogy nem kértem el a receptet, és sajnos már késő...

De a net-en rákerestem, ez kb passzol is.

[link]

Üdv!

2011. márc. 31. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Az előző válasz teljesen tökéletes! Elolvastam a receptet, én is így csináltam, de ma már "csak megveszem".Szentesi vagyok, a nagyanyám is így csinálta ezt az édességet egész életében, és tényleg így kell csinálni. Nálunk főleg húsvét környékén igen elterjedt böjti édesség, de a nyár kivételével (akkor a meleg miatt könnyen romlik) szinte mindig kapni. Ezt vagy szereti valaki, vagy nem, de aki amúgy nem egy válogatós, az biztosan szeretni fogja. Elkészítése pedig nem nehéz, nem pénzigényes. Próbáld csak ki nyugodtan! Jó sütést!
2011. ápr. 4. 21:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.Azért szeretném házilag csinálni mert nagyon szeretem és otthon készítve olcsóbb.
2011. ápr. 5. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!