Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami finomat ezekből a...

Valami finomat ezekből a hozzávalokból? Recepteket?

Figyelt kérdés
Csirke comb, darálthús,, hagyma,
2011. márc. 30. 10:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Zsír (olaj), krumpli, rizs, fűszerek stb. semmi nincs?
2011. márc. 30. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
De van persze csak igazából ilyen recepteket szeretnék, ami Csirkecomból, vagy darálthúsból készül.
2011. márc. 30. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
keress a mindmegette.hu oldalon, túl sok van
2011. márc. 30. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Rakott karfiol, vagy rakott káposzta a darált húsból?
2011. márc. 30. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

A combot megfőzöd levesnek. Ha kivetted besózod és kirántod. Petrezselymes krumplivan van belőle leves is és második is.

Vagy a combot sózod, fűszerezed. A bőrének nyúlj alá, hogy elváljon a hústól, készíts tölteléket májból, egyebekből és töltsd a bőre alá. Tepsibe rakva a combokat először fólia alatt puhítsd meg, majd ha elkezdett pirulni, öntsd nyakon sajtmártással (vagy valami hasonlóval) és süsd készre.


A darálthúsból (ha nem akarsz rakottat) lehet fasírozott akár gombócban, akár egybesütve kolbásszal vagy főtt tojással töltve. De lehet belőle rizseshús is.

2011. márc. 30. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

Darált húsból rakott zöldségek mint a kolozsvári káposzta, musaka, rakott karfiol.

A csirke combot pácolhatod, főzhetsz belőle levest.

2011. márc. 30. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

A csirkecombot sózod-borsozod. Pici olajon, vagy zsíron süss meg hirtelen. Engedd fel egy húslevessel, kb 3/4-ig. Lassan hagyd átpuhulni. (Ha van egy kis szója szószod, akkor 2 ek.szójaszósz+1,5-2 dl víz). Egy másik edényben serpenyőben: apróra vágott répa, zeller, hagyma, pici cukor, (legfinomabb barna cukorral ha van) pici citromlé,citrom héj, (ha nincs az sem baj) babérlevél, megpárolva. Mikor megpárolódott, kiszeded a babérlevelet, citrom héjat, összeturmixolod, vissza u.abba a serpenyőbe. Felengeded tejszín+liszt keverékkel (jó tejföllel is). Besűríted. Mire besűrűsödik, már kész a csirkecomb is. Nokedli hozzá és kész.

A darált húst ha nem akarod fasírtnak, akkor simán csinálj egy pörköltet belőle, főzz ki tésztát (orsó, coppfocska vagy ami van), keverd össze, tedd tepsibe, önts rá egy nagy pohár tejfölt, amibe keverj bele 1 tojást. Ezzel öntsd nyakon az egészet, be a sütőbe, hogy egy kicsit átpiruljon és kész.

2011. márc. 31. 06:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket
2011. márc. 31. 14:25

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!