Mit csináljak a csirkemellel/csirkemellből, hogy ne valami iszonyatos szárazfájdalom legyen belőle?
Lehet venni maggis vagy knorros nemtommilyen szószalapokat. egy kis tej meg a hozzávalók amik a tasakon vannak, és voilá, kész a finomság :D
vagy csak simán valami tejszínes fokhagymás szósszal is fini :D
Kedves utolsó, Te hatalmas segítség voltál!!! :-) Elárulnád a titkot? Süssem nagy lángon 2 percig hirtelen? Vagy lassan órákig? Te hogy csinálod? Előre is köszönöm, ha megosztod a titkodat.
A többieknek is köszi.
vagy pácold be valamilyen kecsapos-mustáros, esetleg fokhagymás-joghurtos pácba egy éjjelen át, majd zsírozott jénaiba szedve, lefóliázva süssed a sütőben kb 30 percig.
omlós lesz,nem lesz száraz és fojtós.
vagy a másik megoldás, hogy a szeleteket sózod , borsozod, lisztbe mártod. serpenyőben kevés zsírt forrósítasz és a húsok mindkét oldalát 4 percig sütöd.
ha megvannak, ezeket is belesorakoztatod egy zsírozott tepsibe.a serpenyőben lévő lisztes zsírt egy kis pohár vízzel össszeforralod és a húsokra öntöd. szintén lefóliázva be a sütőbe, de így elősütve kb 20 perc is elég.
mindegyik változatnál végül a fóliát levéve kicsit megpirítjuk a tetejét.
az elősütötthöz aztán lehet bármilyen szószt pl.tejszínes gombát készíteni , bármilyen körettel.
Igen, látom a százalékok alapján. Köszi :-) És a választ is. Megpróbálom így megsütni (2. verzió szósz nélkül). Remélem tényleg összejön.
Köszi
Én fel szoktam nagyon vékonyra csíkozni és vajon (nem margarinon, vagy egyéb más dolgon, hanem min. 80%-os vajon) sütöm ki serpenyőben és fűszerezem. Nagyon puha és finom omlós (és gyors).
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!