Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen könnyen elkészíthető...

Milyen könnyen elkészíthető sütit tudok csinálni ezekből az alapanyagokból?

Figyelt kérdés

Van

-tojás

-liszt

-lekvár

-darált dió

-mák

-cukor

Tud valaki egy nagyon könnyen elkészíthető sütit? Még soha nem sütöttem,de anyukámnak ma van a szülinapja,és meg szeretném lepni valami sütivel..Köszi a segítséget.

14/L

2011. márc. 28. 14:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

szia! ha valami gyümölcsöd is van, tudok egy nagyon finom gyümölcstorta receptet, amihez olaj kell.azt a szögletes formában is elkészítheted, legfeljebb zselé nem lesz rajta, de attól még finom és szép is lehet.

írj , ha érdekel.

2011. márc. 28. 16:35
 22/27 anonim ***** válasza:

bocs, most látom, már nekiálltál sütni. remélem sikerült.

nagyon kedves Tőled, hogy anyukádat megleped.

üdv-előző-

2011. márc. 28. 16:39
 23/27 A kérdező kommentje:

JAJ! Nagyon szépen köszönöm a receptet.Anyu teljesen oda volt érte...Annyira dicsértek,még apu is megdicsért,pedig ő egyáltalán nem édes szájú :) Anyu szerint a lehető legszebb ajándékot adtam neki.

Pedig még reggel el voltam keseredve mert pénzem nem sok volt,hogy vegyek valamit..

Végül is vettem üres Cd-t amire a kedvenc zenéit írattam fel,és sütöttem neki..

Tényleg nagyon köszönök mindent :)

2011. márc. 28. 19:38
 24/27 anonim ***** válasza:
Csak gratulálni tudok Neked! Le a kalappal! Egyrészt, hogy ilyen eszedbe jutott, másrészt, hogy ilyen ügyesen megcsináltad! Anyukádnak biztosan az egyik kedvenc szülinapja lesz ez! :)))))
2011. márc. 28. 19:46
 25/27 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen! Gratulálok neked, ügyes vagy! Süsd meg máskor is, egy másfajta ízű gyümölcsjoghurttal, és keverj bele felkockázott gyümölcsöket. Megsütheted tepsiben vagy őzgerinc formában is, csak ezeket ki kell vajazni és lisztezni. Mi is nagyon szeretjük ez a receptet, mert nagyon finom.

Egyébként nem deformálódtak el nagyon a papírkosárkák?

2011. márc. 28. 20:13
 26/27 anonim ***** válasza:
Én is örülök, hogy vannak ilyen kedves, figyelmes gyerekek is, akik a fáradságot sem sajnálják, ha meglepni szeretnék a szülőt valamilyen ajándékkal. Bizony, kicsit irigykedem anyukádra, bár neki is köszönhető gondolom, hogy ilyen vagy.
2011. márc. 29. 08:53
 27/27 A kérdező kommentje:

tegnap 20:13

De volt amelyik egy kicsit eldeformálódott,de a legtöbb nem..De anyu ennek is nagyon örült,és imádja!

Már kérdezte,hogy miből csináltam,mert hétvégén is csinálhatnánk közösen együtt.Venni fog muffin dobozokat amibe lehet sütni..Nem is tudjátok mennyire hálás vagyok nektek,hiszen ma reggel is tök jó volt látni,hogy apu és anyu mosolyogva,viccelődve mentek melózni..és nem kellett semmi az örömükhöz csak egy ilyen apró sütemények..

Megakarom lepni a diós sütivel is...jövőhéten egyik nap késő este jönnek haza,akkor megcsinálom..

2011. márc. 29. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!