Milyen könnyen elkészíthető sütit tudok csinálni ezekből az alapanyagokból?
Figyelt kérdés
Van
-tojás
-liszt
-lekvár
-darált dió
-mák
-cukor
Tud valaki egy nagyon könnyen elkészíthető sütit? Még soha nem sütöttem,de anyukámnak ma van a szülinapja,és meg szeretném lepni valami sütivel..Köszi a segítséget.
14/L
2011. márc. 28. 14:33
1/27 A kérdező kommentje:
bocsánat,hogy ide jött a kérdés,én azt hittem az ételek/italok kategóriájába megy..(azt jelöltem be)de úgyis át teszik hamarosan.
2011. márc. 28. 14:34
2/27 anonim válasza:
Keress rá googleben az "anyáknapi torta" kifejezésre. Ezek kizárólag könnyű és finom torták, biztos találsz megfelelőt.
3/27 A kérdező kommentje:
megnéztem az anyáknapi torta receptjét..
De sajnos nincs itthon sem gesztenye massza,sem margarin,sem egész gyümölcsdarabok..Azért is írtam le,hogy ilyen alapanyagok vannak...
2011. márc. 28. 14:44
6/27 anonim válasza:
Mákkal még ugyan nem próbáltam, de szerintem azzal is ugyan úgy jó lehet. Ha nem elég a dió, egy részén mákkal is lehet helyettesíteni.
7/27 A kérdező kommentje:
Ez a diós mágnás pite könnyű??
A hozzávalókat összekeverjük? Mármint a zsírt is? Ha nincs zsír és nincs margarin akkor jó az olaj is..(mi olajjal főzzünk mindent)
2011. márc. 28. 14:55
8/27 anonim válasza:
Az olaj nem jó bele. Mindjárt leírok neked egy fincsi sütit, csak előkeresem a receptes füzetemet.
9/27 anonim válasza:
Tej, vagy tejföl vagy kefir, esetleg natúr joghurt van otthon, és sütőpor vagy szódabikarbóna, meg mondjuk tortabevonó vagy 1 tábla csokoládé?
10/27 anonim válasza:
Azt nem is láttam, hogy nincs otthon margarinotok. Olajjal viszont nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!