Mikor szoktatok főzni? És ez mennyi időt vesz igénybe?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 16:08
1/8 anonim válasza:
Hetente 5x főzök,mindíg de.Olyan kajákat választok ami gyors,finom,olcsó,kiadós,változatos,és mindenki szereti.Tovább tart kitalálni,hogy mi legyen az,mint megfőzni!!:)))
2/8 anonim válasza:
ez attól függ,hogy a párom hogy dolgozik.(én sajnos itthon vagyok).ha délutános,akkor 2kor megy el,fél 1,1 körül eszünk,fél-egy óra alatt főzök meg(egyszerüeket szoktam,mert kezdő vagyok,a pepecselős kajákat hétvégén szoktam,bár minden vasárnap Anyóséknál ebédelünk).ha pedig délelőttös,akkor sokszor nem főzök,mert bent eszik,magamnak meg nem főzök.ha mégis,akkor 2körül szoktam enni.egy körül nekiállok.
3/8 anonim válasza:
Hát, én délelőtt főzök mindig, egyetemista vagyok, most épp nincs munkám. Még itthon lakom. Ha lenne melóm nekem is, akkor hétvégén többet főznénk, és lefagyasztanánk. Tuti nem csinálnám azt, hogy hajnalban fölkelek főzni, vagy késő este még hozzáfogok. Az ebédhordás nekünk nem vált be, tiszta pénzpocsékolás pazarlás volt.
4/8 anonim válasza:
Ja, és kb másfél két órát vesz idénybe, mert mindig főzök levest, és másodikat is.
5/8 anonim válasza:
Én szinte csak hétvégén főzök, mer hétköznap olyan későn érek haza, hogy vagy bekapok pár falatot, vagy nem is vacsizom. De hétvégén akár több órát is elbíbelődöm.
6/8 anonim válasza:
Több részletben főzök, mert kisbabával vagyok itthon. Első szoptatás után előkészítem a főznivalókat (pucolás, darabolás, stb), második szoptatás után megfőzök. De ha pl. rántott húst csinálok, azt csak este sütöm ki, amikor a párom hazaért, mert azt csak frissen szeretjük. A salátát is csak ilyenkor készítem el. Sajnos így el is megy majd' az egész nap, ezért csak kétnaponta főzök, de így még gazdaságosabb is.
7/8 anonim válasza:
Én mindennap főzök. 1-1.5 órát vesz igénybe, előkészítéssel együtt.
8/8 A kérdező kommentje:
Irigyellek titeket, hogy van energiátok minden nap valami meleget tenni az asztalra...:)
2009. febr. 27. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!