Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tejfölös húsos répa levest...

Tejfölös húsos répa levest szeretnék főzni, de nem igazán tudom, hogyan kellene. (? )

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek rajtam.
2011. márc. 27. 07:41
1 2
 11/14 kisnita ***** válasza:
100%

Szerintem akkor tedd bele a répát ha a hús már majdnem teljesen puha mert gondolom ez a savanyított répa puhább mint a nyers.

És szerintem önts még hozzá vizet is, hogy ne legyen túl sűrű és ha felforrt és főzd a répával együtt, kóstolgasd, hogy mennyire puha és ha már minden megpuhult akkor jöhet vagy a lisztes rántás és a tejföl vagy a habarás. Azzal egyet forr és kész is.

Szívesen kipróbálnám én is ezt a savanyú répát. Még csak savanyú paradicsomot, kis dinnyét meg karfiolt ettem, de répát még nem.

2011. márc. 27. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 A kérdező kommentje:

Akkor most összeöntöm őket. Lesz, ami lesz :)

Majd tudósítok, mi lett belőle :D

Igen, Zala. Ezt csak itt szokás készíteni, hogy rávágtad?

2011. márc. 27. 10:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Nagyon zalai étel.

Zalai születésű vagyok,főztem nagyon sokszor, ettem is, és még most is megtenném, ha tehetném.

2011. márc. 27. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 A kérdező kommentje:

Elkészült, kb háromnegyed 12kor tettem az asztalra. Ízlett a családnak, úgyhogy most nagy az örömöm :)

Köszönöm mindenkinek a tanácsot és a hozzászólást, Nélkületek nem született volna meg így a mai ebéd :)

2011. márc. 27. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!